11.06.2007 г., 9:52 ч.

Тихо шепне гласа ти. 

  Поезия
624 0 9

Тихо шепне гласа ти.
Не този на мечтите, а твоя.
Направо се "разтапям" от наслада,
сбъдната мечта е той - признавам.


Нежно галят ме ръцете ти,
като прилив на спокойно море са те.
Тялото настръхва, парещи страсти в него,
ръцете ти възвръщат.


Две езерца,прекрасни,
влюбено ме гледкат те, в мен преливат,
и "ромолят" си те, така мило ме замайват и, притихнала...
А усмивката ти е грейнало Слънце, стопяващо зимата в сърцето!!!
 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??