6.11.2012 г., 11:48 ч.

Тиквата премиер 

  Поезия » Гражданска
455 0 0

Зная аз един пожарникар.

На Тиквистан той е цар.

Приятел му беше пъпеш вифаджийски.

На спорта те са "царе" олимпийски.

Главите им лишени са от пълнеж,

а хората им отдадени са на грабеж.

Продава той дюнери на павилион,

а мисълта му е на гьон.

Ай ти специалистите да станели овчари,

а малкомозъчни издига той за аватари.

За да има той парица

дава на народа постна пица,

но дава на дянковата женица. 

Тъй банкянският завалия

най-пада си по простотия.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??