24.04.2007 г., 18:11 ч.

Тиквичке моя 

  Поезия
762 0 6
   Тиквичке моя,
липсваш ми много,
студено е дори и в зноя,
без твоята прегръдка...

Доматче мило,
без теб ми е криво,
тук и не готвят добре,
ще отида пак чушки да бера...

Вчера имаше макарон със захар,
на мен супа ми се яде,
ще стана за лекар,
няма ни бутче, ни пържола, ни кюфте...

Пърженото ми картофче,
знам обичаш да похапваш,
стой си моля те там,
още малко съм тук,
           за да ме извиниш ще ти изпържа и наденички с лук

Сега една японка ме чака за масаж,
ама една... кожа и кости,
заприличала на чируз,
ама теб те няма, затова съм напрегнат,
        имам нужда от разтривка!

     Обичам те,  пастичка мила,
благодаря, че ме прати тук,
но без теб нямам сила, липсва ми твоя скут,
ако беше хубаво, щях да те извикам,
       но стой и ме чакай, след седмица идвам...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво стихчето е върха!Чак огладнях....:D От мен имаш "6"
  • Както вече подчертах, имам много вредни навици, единият от тях не ми позволява да се оплаквам... Ако го имах този навик, щях да заповядам при теб с удоволствие... Всъщност... по едно те бива много, да теглиш настроението надолу и по-надолу. Липсата на чувство за хумор се изживява тежко...
  • Да ви е сладко
  • Не открих смисъл , но ме израдва и ме разсмя.

  • Апетитно!
  • Ех,че сладичко меню...!
Предложения
: ??:??