7.02.2018 г., 10:26 ч.  

Тишина 

  Поезия
354 1 0

Отчаяно очаквам твоя зов

наивник в себе си откривам

да мисля, че си моя богослов

така наивно се убивам

 

Защо обичах те, не зная

щом бил съм нещо ежедневно

боли в душата ми на края

и преминават дните мигновенно

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??