21.09.2007 г., 15:12 ч.

to My girlfriend 

  Поезия
536 0 2

        to... My girlfriend

Тъй красива, сладостна и мила,
ти сърцето ми във тебе си пленила
и не зная ден и час,
без за теб да мисля аз!

А лицето ти е много сладко,
като финен лист стъкло е гладко
и очите ти красиви
гледат, смеят се красиво!

Във живота, пълен със вълнение,
има чудно земно измерение,
все не стига, дявол да го вземе,
все е късно - трябва ВРЕМЕ!

Срещали сме мъка, радости, нали,
и измама, трудни и плачевни дни,
но като отвътре ни боли,
знаем, че обичаме се АЗ и ТИ!

Частица малка в мен гори,
частица жална за любов ехти,
не намира миг покой,
без да ме прегърнеш,
без да бъда твой!

Моите очи във тебе гледат,
моите ръце отново тръпнат,
да обичам и да чакам,
твоите да ме прегърнат!

© Борислав Любенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??