22.08.2007 г., 0:24 ч.

То не греши 

  Поезия
555 0 10


Ръце към теб протягам -


празно е, не те докосвам.


Очи към теб отправям -


в тъмнината не те виждам.


Искам да те чуя -


само тишината кънти...


Има те -


усеща сърцето,


а то никога не греши!



 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??