16.12.2006 г., 21:10 ч.

Точно там - преди светлината 

  Поезия
670 0 0
Точно там - преди светлината
новият ден за мъничко спря
и се вгледа във знамената
иззад здрача на свойта зора.

Пред битка - но светът е застинал,
примирен със свойта съдба :
Мир ще има след толкоз години
ако само го пазим с война.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??