7.12.2013 г., 20:44 ч.

Today 

  Поезия
951 0 0

Today the Revolution dies,

today the healthy mind begins.

For what was wrong and faulty,

there is no future tense for sins!

© Момчето отАндалусия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??