27.01.2008 г., 18:25 ч.

Той 

  Поезия
724 0 2


 

Той не е като теб…

Той е коренно различен…

Сърцето му не е от лед…

И към мен не е безразличен…

Той ме кара да се усмихвам…

Той ме прави щастлива…

С него от смях се заливам…

С него се чувствам красива…

Той е нежен с мен…

Той ме кара да се чувствам жива…

Щастлив е с него всеки ден…

Душата ми се чувства дива…

Той не ме наранява…

Той не ме кара да плача…

Всяка негова дума ме опиянява…

До него щастлива аз крача…

Той ме прегръща тъй страстно…

Той ме целува изпепеляващо и лудо…

С него всичко е прекрасно…

Когато е с мен, сякаш става чудо…

Той кара сърцето ми бясно да подскача…

Той прави реален съня ми…

Така примамливо се с мен закача…

С него винаги е усмихнат денят ми...

Той рядко е с мен…

Той рядко е мой…

Но ми стига това,

че ме прави щастлива…

Той е точно това, което аз искам…

Той е всичко онова, което в теб аз вечно търсих…

 

23.01.2008г.

What_fun_f

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??