7.10.2013 г., 6:43 ч.

Той иска, Ти да си щастлива 

  Поезия
1340 2 16

На двайсет и една... те нощ обгърна.
Порасна бързо. Бързо помъдря.
Съдбата ти за миг се преобърна.
Превърна се във пареща сълза.

Да, днес си много, много натъжена,
(момчето ти превърна се в звезда).
Но Ти си тук - любима, извисена.
Сега за двама прегърни света.

В съня ти ще пристига късно вечер.
С любов ще гали тъмните коси.
Ще тананика тихо ваш'та песен.
Червена роза ще ти подари.

Най-нежно ще нашепва... да посрещаш
ти всеки миг, изпълнена с мечти.
Пред битките глава да не навеждаш.
Той ангел бял... в живота ти ще бди.

Ще бъде с теб във радост и тревога.
Ще те закриля в трудните ти дни.
А любовта му, дар ще е от Бога.
Щастлива да си, иска Той... Бъди!




Стих, написан с много любов за едно прекрасно момиче Силвия - приятелката на моя ангел.
Честит да ù бъде рожденият ден! 


© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??