7.05.2006 г., 21:14 ч.

Толкова много боли!!! 

  Поезия
942 0 0
Какво ти сторих, не разбрах.
С какво те нараних,
че тъй жестоко ме обиждаш?
Бях готова всичко да ти дам,
дори да се предам.
Не искам много, само малко любов.
Но ти си с нея сега,
без да си спомняш за мига.
И толкова много боли,
и всичко е в сълзи.
Искам те, искам те
в този час,
да ме обичаш и почиташ.
Но теб те няма, с нея си сега.
Ще те забравя, макар
да не се забравя любовта.
Но ти не ме обичаш вече
и аз трябва да си тръгна,
ще те гледам само от далече
и за теб ще тръпна.
Виждам края и боли.
Няма изход и пак боли.
Тръгвам си, какво да кажа,
какво на теб да пожелая.
Не, не знам, прекалено много ме боли.
Довиждане, а може би Сбогом.
Господи, помогни!!!

© Биляна Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??