14.12.2006 г., 12:47 ч.

Толкова много любов 

  Поезия
640 0 8
Толкова много любов във сърцето ми!
Сълзи от радост в очите, в душата
ми - пролет красива, разцъфнала, бяла...
Сили ми дай, Господи, да изтрая
на тази обич, толкова чиста, и тъй голяма!
Аз съм малка, като тези детелинови листи,
които откъсвам четирилистни и пазя,
в сърцето си техните погледи чисти,
във спомени щастливи и много красиви...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??