25.05.2019 г., 22:41 ч.

Tonight he was gonna do me... 

  Поезия » Еротична
1304 1 1

I loved the watch on his masculine hand... But the most I liked for his watch was the moment when he takes it off, while staring at my naked body... Men always take off their watches when they do something important... and tonight he was gonna do me... 

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Каква прекрасна изненада за добро утро! Веднага в Любими.
Предложения
: ??:??