7.07.2007 г., 17:44 ч.

Топлота 

  Поезия
754 0 6
А казват хората:
"Очи, който се не виждат, се забравят",
но как, кажи ми, да забравя
 твоя топъл поглед,
изпълнен с толкоз страст и доброта,
сълзите ти, оставили във мен следа,
прегръдките вълшебни,
онзи миг  на топлота.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??