21.05.2006 г., 0:18 ч.

Това дете вече е жена 

  Поезия
676 0 2
Заслушай се!
Чуваш ли?
Чуваш ли как тупти едно разбито сърце?
Чуваш ли как плаче едно наранено дете?
Не чуваш, нали?
Не помниш дори.
Но това дете помни те.
То помни всяка сълза,
то помни всяка лъжа.
Това дете стои пред теб сега.
Това дете порастна,
това дете вече е жена.
Но дори жена,
дори сега тя усеща болката.
Тя не иска да си отмъсти.
Тя иска само да погледне в очите ти,
иска само да провери дали,
дали помниш ти, че някога в любов и се кълнеше,
че някога всичко за нея беше.

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??