4.02.2009 г., 12:09 ч.

Това е краят! 

  Поезия » Любовна
773 0 3

Тръгваш си завинаги от мен.

"Сбогом" искаш да си кажем.

И всичко свършва в този ден.

 

Виждам в очите ти студа,

угаснала е бавно любовта.

Стаена в теб гори омраза

и няма спомен от страстта.

 

Изречи ги думите без глас!

Знам, това е краят между нас.

Пропиляхме вече своя шанс,

а това бе последния ни час.

 

Върви си, тръгвай, остави ме!

Нека да се пръсне моето сърце!

Нека болката да ме превземе!

Нека животът ми, без теб, да спре!

Нека да скърбя и нека ме боли!

Твоята омраза да ме изгори!

Нека ослепея от солените сълзи!

Нека любовта ми да ме задуши!

 

 

 

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е,защото всяка раздяла е една малка смърт.
    Но знам и друго, това което не ни убива, ни прави по-силни!
    Силата е в нас!
  • О, Боже! Толкова, толкова познато! И аз казвам същите... "нека". Сила, Ники! Сила!
  • Понякога позволяваме на Любовта да ни завихря...в тоя водовъртеж неусетно умираме!
    Поздрави, Ники!
Предложения
: ??:??