Родила съм се във божествена страна,
където всичко с огън е благословено,
където въздухът се къпе във вълшебна прана,
където слънцето ни е могъщо и свещено.
България е моята единствена Родина
и само тук усещам,че живея,
закърмена със честност от достойни хора,
аз искам с прелестта ù да се слея.
Българийо, аз зная, ти си райската градина,
защото Господ е решил така
и ние, твоите чеда трептиме
в синхрон със твойта обаятелна душа.
Когато ние дишаме със твойте дробове,
а ти туптиш със нашите сърца,
тогава хората изгубили човечност,
ще станат най-добрите ти деца.
И щастието ще прелива на талази,
ще влезе в наш′те светли домове,
а всички хора ще обичат и ще пазят
природа, въздух, птици, зверове.
© Неземна Всички права запазени