16.02.2008 г., 7:50 ч.

Това съм  

  Поезия
529 0 0
 

Обичаща, дръзка, такава ще бъда!

Нима не усети огъня в мен?...

 

Във твоите стъпки

опитах да стъпя,

но рани дълбоки останаха в мен.

 

Добра или лоша,

прощаваща, бродех

и търсех спасителен остров за нас...

 

Обожание носех,

разпръсквах надежда,

в сън и омая дните редях...

 

Любов и копнежност...

С вяра и нежност

сърцето безумно за тебе тупти...

 

Душата  ми в огън,

пулсът ми в хаос,

изнизват се дните в безплодни мечти...

 

Не  ме обвинявай!

Не съм непорочна!

Но обич в сърцето си нося за теб!

 

Приеми ме такава

или махни на Съдбата...

И всеки твой миг да бъде без мен!...

 

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??