10.10.2007 г., 22:44 ч.

Това съм аз... 

  Поезия
521 1 1

Това съм аз – малка и наивна,

като паднал ангел, без крила!

Това съм аз – минавам покрай теб и те обиквам!

И както пролетта бързо с промените привиквам!

Това съм аз – не ме вини, че те обичам…

Не ме вини, дете съм!

Дете, с крехко  сърчице!

Това съм аз – докосвам нежно, с леки ръце…

Душата ми лети като перце!

Това съм аз – човешко същество,

не съм безгрешна!

Това съм аз – не съм и лесна!

Такава съм, интересна!

Това съм аз – създадена с любов…

Такава съм, усмихвам се, не плача!

Това съм аз - галя, не удрям…!

Такава съм, вярвам, щом погледнат ме в очите!

Това съм аз – живея  при мечтите…

Това съм аз - нежна и добра,

позволи ми да бъда твоята съдба!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??