26.09.2007 г., 9:43 ч.

Трептение 

  Поезия
663 0 7
ТРЕПТЕНИЕ

Жега.
Мрак.
Мълчание,
в очакване на нещо.
Но стига!
Фар.
Стъкло.
Спирачки на кола.
Надежда плаха.
Поглед.
Чувства в едно.
Сияние.
Усмивка.
Жест с ръка.
Изпълнено пространство.
Дъх от любовта.
Думи.
Трепет.
Бледнееща луна.
Радост.
Смях и
оглушена тишина.
Мисли.
Хаос.
Разпилени чувства.
Душа пленена.
Щастие и сладост
за една Вселена.

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??