4.10.2017 г., 10:31 ч.

Trial 

  Поезия
462 1 4


няма ново начало -
открива края.
броди към него.
копнее, желае
подтикван...
не е част
от тази Земя,
пръст, въздух,
принадлежи
на нещо 
извънземно, 
открива себе си
в нереалността. 
приписват му
човешки чувства
и разум.
търси се
в звезден прах,
в онези 93%,
които се вгнездиха
в неговите руини.
не го намериха, 
не го потърсиха,
затова 
отново опита,
и както се казва,
"не опитвай,
а прави!"
и ето че
свръхземната сила
им доказа,
че техният прост
човешки разум 
не стига до места
извън граници.
и се сля
със звездите...
със себе си.
 

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??