31.07.2007 г., 23:45 ч.

Трие ли се? 

  Поезия
545 0 7

 

 

Трие ли се памет,
трият ли се спомени?

Защо ще ги трия ли?
Само някои,
от които много боли…
След това
на чисто
всичко
искам да започна.
Зная,
пак тебе ще срещна
и пак ще ме .... .

Не,
да трия
няма смисъл.
Нали?

Само,
научи ме
как
да не боли…

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??