7.08.2014 г., 23:25 ч.

Трол Злобаров 

  Поезия » Хумористична
703 0 6

Посвещавам на веселите тролове, които се разхождат из нет пространството и дебнат за съсипани настроения, за да ги досъсипят. 

 

Миличко злобливо Тролче, гледам те - стоиш самичко

и в пробитото си кошче, взираш се като в паничка...

Там си пуснало примамка за душата ми красива -

искаш вкусно да похапнеш настроения игриви!...

 

Как обичам да те гледам, че се лъскаш вечер късно

за очите на глупците - за да ми направиш мръсно!

И ми става много мъчно, и се чувствам много гадно,

че оставям те самотно и ще си останеш гладно...

 

Аз за твоето стомахче хич не мисля и нехая!

И съм толкова щастлива, че направо съм си в Рая!

Мило Тролче плодовито, забавлявам се безкрайно

с твойте бисери безценни, но... Прибирам се на хладно!

 

 

© Надежда Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??