8.10.2007 г., 14:19 ч.

Труден път 

  Поезия
567 0 4
Целият живот,
това е твоят труден път,
болка, страдания,
пречки, проблеми,
препятствия по твоя път.
Желанието силно
ти помага да преодолееш
пречките по този труден път
и лесно да живееш.
Мечите си постигаш,
ала с много труд,
желаеш и достигаш,
дори по този труден път.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??