Трудна за достигане
Щом разтопят се нишките
На живота,
От измамната топлина на
Превъзходството човешко,
Седиш на стълбата на
Новата епоха
С ръце във миналото.
Далече съм
да ме докоснеш.
+ + +
© Огрян Орешников Всички права запазени