12.10.2019 г., 15:48 ч.

Трудните истини 

  Поезия
393 0 0

Трудните истини,
ах, онези,
ежово скритите,
за които не подозираме,
камо ли да мислим...

 

Те са кинжали
право в сърцето,
болките събрало,
немислимите,
от аортата на битието.

 

Трудните истини -
те не изплуват случайно,
когато дъното е тинесто
наяве избълбукват
калните му тайни...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??