21.07.2017 г., 18:33 ч.

Тръгнахме към Европа 

  Поезия » Гражданска
285 0 0

Тръгнахме към Европа,

че там всичко е гладко.

Дори законът еднакъв

бил към мен, батко и татко.

 

В София на сладки приказки

ще поканим оттам хората,

а за охрана ще плащаме

на групи с Борко и Чората.

 

„Дупките български –

ще използваш само с винетки!“

– подкрепяха Лилито

магистралните мажоретки.

 

В наш’та лудница голяма

отдавна управия няма

и ти идва, без измама,

от сърце да ревнеш:

- Ваш’та мама!

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??