5.05.2007 г., 13:36 ч.

Тръгвам 

  Поезия
626 0 3

Тръгвам, но не мога,
не мога, защото не искам,
не искам, да, аз не искам да си тръгна,
не, не искам, защото те ОБИЧАМ.

© Буба Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??