1.05.2007 г., 10:23 ч.

Тръгвам си! 

  Поезия
866 0 1

 

тръгвам...

обръщам глава...

а ти си мислиш, че е някаква игра...

тръгвам...

и няма да видиш повече тези очи,

които всеки ден разплаква...


... да не мисля за теб...  не е трудно!

спомена за теб дори ще забравя.

Нека сърцето ти в огън да гори,

нека да са тъжни и  твоите очи,

сега нека теб те боли,след края...

за теб не искам вече нищо да зная!

 

© Безз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това по ми харесва, но "Защо вярваш на лъжи" не ми допада, много детински е написано (детински в лошия смисъл на думата). Но на това ще му дам 6 да те стимулирам
Предложения
: ??:??