21.11.2012 г., 23:48 ч.

Твоите любовни 3 G-точки 

  Поезия » Еротична
1007 0 3

Разни джаджи
не обичам,

Джиджи...
Предпочитам

да изгрявам -
във очите ти...
Да те възраждам -
със ръце, със устни...
Да събуждам
нощем,

Джиджи,
твоите любовни
3 G-точки...


Марин Тачков
17 ноември 2012 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??