13.09.2008 г., 16:09 ч.

Твойта сватба 

  Поезия
601 0 1

На сватбата ти неканена ще дойда.

Ще седна в някой ъгъл сив.

Безмълвна теб ще наблюдавам

с онзи, моя, поглед див.

И тогава ще усетиш

колко много ме боли.

Без думи пак ще изричам

как силно те обичам!

Колко трудно се живее

с несподелената любов.

И как сърцето ми копнее

за един твой зов.

Но стига вече! Ще те забравя!

Щом не може ти да бъдеш мой.

Ще си тръгна и ще те оставя.

Ще оправя живота свой!

© Милена Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??