14.03.2010 г., 14:51 ч.

Творба 

  Поезия
345 0 0

Философ,
Глупак,
Скулптор,
Дивак,
Счупен, 
Залепен,
Думи... Думи..
Моите, Твоите...
Мисли...
Лист... Химикал...
Аз, 
Вселената...
Ти...
Принц, принцеса, жаба, 
Любов,
Смисъл – има или няма...
Бял лист, писател и...
Творба.

© Галина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??