26.04.2007 г., 0:08 ч.

Твоя ли съм или чужда? 

  Поезия
666 0 14

Твоя ли съм или чужда?
И докога ще е така -
да стискам в шепи най-голямото богатство,
което имам на света? -

Тебе... Като че пясък има в тях,
така съм те стиснала, че готова и да хапя,
и очите аз да издера,
на този, който се опита да те открадне...

Ревност ли е, или безразличие? -
Но има ли смисъл от тях?
Нали уж любов нас окрили ни,
завещала ни щастие, но и изпитания тежки ни прати!!!
26.04.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??