23.09.2006 г., 14:40 ч.

Tвоя съм 

  Поезия
596 0 12

С вълна до утрото, ако достигна,
ще грейна, свежа утринна звезда,
със вятъра, ако догоня вечерта,
вечерница за теб ще съм добра!
Ще бъда свежа във сърцето ти,
в нозете ти добрата светлина!
Пътечката ще съм за стъпките ти,
простор да сбъднеш своята мечта!
По мен тръгни, когато кръстопътища
пресичат твоите посоки. Звезда ще съм
огряла всичките ти пътища,
следата вярна за нозете ти.
Целувала съм стъпките ти с вятъра,
и тичала съм все към теб...
раздадох се на птиците във полета,
летейки се вселих във теб...
Сега съм твоя цялата и истинска
е тази нежна обич в мен,
която в теб пулсира в ритъма
на идващият светъл ден.

 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??