12.05.2007 г., 11:43 ч.

Твоят живот не се промени 

  Поезия
699 0 1
                         
Твоят живот не се промени
   

Твоят живот не се промени,
пак същият си ти,
но онзи черен ден,
изцяло промени мен!


Ти продължаваш да живееш
онзи, същия живот!
И ту плачеш, ту се смееш,
и имаш до себе си нейната любов!

Аз днес не мога да живея
живота, който изживях със теб.
Само плача, не мога да се смея,
и връщам се назад, а трябва да вървя напред!

Твоите думи, твоите слова
не промениха твоя ден!
И живота си живееш ти сега,
изтрил всичко, останало от мен!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!!Много е красиво и искрено
Предложения
: ??:??