19.02.2007 г., 15:30 ч.

Твоят път 

  Поезия
632 0 1

Защо все така се получава?
Един си тръгва, друг остава.
Защо така се мъчим двама?
Тръгвай си! Друг начин няма!
Обичам те, разбери...
но много ме боли...
Тръгвай си, не се обръщай!
Само в сънят ми се завръщай!
Защо така се разминават нашите съдби,
а преплетени навеки остават нашите души?...

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??