7.03.2006 г., 12:09 ч.

Твоята любов 

  Поезия
885 0 0
                                    Когато твоят поглед срещна моя
                                             животът ми се спря за миг и чувах само
                                             как сърцето бие лудо.
                                             Когато ръката ти докосна моята
                                             до теб се спрях за вик,но
                                             дума не пророних.
                                             Когато ме целуна ти
                                             дъхът ми спря на спирката на любовта.
                                             Когато ти мълчиш и аз мълча
                                             споменът ми спира пак на
                                             оз прекрасен ден.

© Мариела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??