28.11.2006 г., 18:49 ч.

твоята награда 

  Поезия
537 0 5
Докосвай кожата ми,
      утоли страстта.
Жадно ме изпивай с
      всяка глътка.
Разливай ласките си
      в мен,о да!
Белязвай тялото ми
      с жарки стъпки.


Целувай устните ми,
      хапи ги без пощада.
Жигосвай кожата ми
      с твоят аромат.
Ще бъда дива,неприлична,
      ще бъда твоята награда,
нали това е липсвало
      във твоя свят?


Навлизай в мен
      със цялата си същност,
oбладавай ме по
      всякаква възможност.
Забравяй всичко
      и като огън ме поглъщай.
Не мисли за нищо!
      Останалото е подробност.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??