9.04.2005 г., 21:50 ч.

Тя 

  Поезия
923 0 5
Тя
влезе
безшумно
и отне
същността
на усмивката
Сълзи
идват...
Окъпани
в черна
светлина
души ..
Далечните ти
мили
детски
очи
избледняват
бавно
Тя те открадна
за себе си
за да си там
за да си пак
ти.

Кой всъщност е достоен за теб мили мой ?
Само ТЯ ...

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??