8.11.2007 г., 8:37 ч.

Тя 

  Поезия
743 0 18

 

 

Тя

живее

сред звезди.

Очите й... небесни

са луни.

Душата й... чиста

е на дете.

Песента й... 

обич ни изпраща.

Гали нежно  

фини струни.

Иска да я намерим...

Любовта си...

помежду ни!

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??