4.12.2007 г., 14:59 ч.

Тя 

  Поезия
483 0 2

Тя знаеше, но не спря,

обичаше силно и съзря…

Жестока болка в нейното сърце,

всичко се изплъзваше от нейните ръце!

 

Копнееше да е твоята съдба,

да бъде твоята единствена звезда…

Блещукаща съвсем леко в небето,

предизвикваща тъга в детето!

 

Целуваше… нежно, с любов,

онази извехтяла снимка…

Искаше твоите студени устни,

да ги стопли…

 

Прегръщаше старата играчка,

чакаше някой да отвори входната врата…

Не искаше да сънува кошмар след кошмар,

да попада съвсем сама в онзи свят чер!

 

Надяваше се… В нея надеждата живееше,

оставяше след нея следи…

Прашинки в тишината се разпиляваха,

търсеха щастието в нейните очи!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??