17.04.2013 г., 20:02 ч.

Тя 

  Поезия
454 0 0

Тя не се страхува.

Не я променя користта.

Нито е гъвкава,

защото така трябва.

Тя върви.

Единствено любовта

може да я промени.

Тогава -

ще се страхува,

ще бъде гъвкава,

единствената корист - обичането.

Колкото може по-дълго.

И ВИНАГИ ЩЕ ЗНАЕ -

ВСЕКИ ОТ НАС МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ.

ВСЕКИ ОТ НАС!

Сега - тя върви.

Не се страхува,

не е гъвкава.

Такава е сега.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??