4.12.2015 г., 0:07 ч.  

Тя 

  Поезия
344 0 8

Тя е вътре в мен.

Черно-бяла.

Нарисувана с твърд графит.

Корава. Неостаряла.

И тежка. Като гранит.

 

В мен е.

Не избледнява.

Режеща като мида.

Вече закостенява.

С нея ще си отида.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??