Тя
Не може да не срещнем любовта
с премяна слънчева, с коси от злато,
на пръсти в сънищата иде тя
и с нежност прави дните ни богати...
Не може да не вкусим любовта
със зряла плът, с привкус на старо вино,
със жадни устни ни изгаря Тя
и ни завихря в огнена лавина...
Не може да не търсим любовта
със сняг в косите, с мисли посребрели,
макар и кратка да е била Тя -
завинаги сме с нея помъдрели...
© Йорданка Всички права запазени
Добре дошла в сайта!