10.04.2022 г., 9:36 ч.

Тя 

  Поезия
194 0 0

мъжкари бият 

се за женска - че за тях 

е тя вселенска 

 

...................................................

 

друга редакция: 

 

че е за тях тя 

вселенска - мъжкари се 

бият за женска

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??