28.08.2008 г., 19:23 ч.

Тя и Той 

  Поезия » Любовна
1000 0 6

Тя е малко момиче, той е малко момче
и топят се оковите, кой сега ще ги спре...

Тя неусетно заспива, той я рисува с очи,
те създадоха изгрева, той подари им лъчи...

Тя е сирена красива, той не е вече момче,
разпиляха те обич под изгрева, а той подари им дете...

Тя не е веч малко момиче, той пък е веч побеляло момче,
някой ден ще отидат при изгрева
и ще светят за свойто дете...

Този ден то ще бъде момичето,
а някой друг - малко момче.

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??