3.07.2010 г., 7:42 ч.

Тя от години... 

  Поезия
532 0 1


Тя от години е моя приятелка,
руса, горчива и слаба,
с блестящи от вино очи
и мъничък знак от съдбата.

Тя от години живее по своему,
с бензин във кръвта и отрова,
отвътре изгнила, разхайтена,
но външно красива и горда.

Тя от години обича играчките -
и мъжете, и секса, и цифрите,
и умело ги търси зад ъгъла,
докато аз все още сменям покривките.

Тя от години руши тъй живота си,
с лъжи, много скорост и дрога,
аз я виждам на крачка от пъкъла,
но тя от години е в тази бърлога.

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??