18.08.2009 г., 18:14 ч.

Тя си отиде… 

  Поезия
775 1 3

Тя си отиде…
няма я вече до мен.
Сърцето й вече не бие,
а сякаш го чувам в този момент.
Очите й вече не гледат,
угасна огънят в тях.
Хиляди ангели тъжно пеят
и чувам нейния смях.
Тя беше светлината в мрака,
огън в студения ден.
Сърцето ми тъжно заплака,
сякаш животът свърши за мен.
Вървя до ковчега й, в черно облечен,
а глух вик в мене отеква.
От ангел бях силно обичан,
но той си отиде по постлана с рози пътека.
Вярвам, че ще бъде щастлива
горе - високо в небето…
Тя беше моя любима
и ще остане такава в сърцето…!

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Голяма, Извисена и Чувстваща!!!*
  • За истините от живота, макар и тъжни!
    Поздрав!
  • страхотно е.В него се говори за момиче което е оставило любимия сам да върви по нелекия път на живота,но истината е че ми напомни на дядо ми който също обичах много а той си отиде.Много е тъжно но и страхотно хубаво.
Предложения
: ??:??