29.10.2006 г., 23:38 ч.

Тъга 

  Поезия
764 0 3

Тъга

Тъга...
колко много имам от нея аз сега,
колко силна болка чувствам в мен
колко много плача всяка нощт и ден!

Немога да погледна аз в нощта
без да видя размазани звездите
защтото тя-тъй жестоката тъга
подтикнала е пак сълзите.

И те капят по моето лице,
а след това се стичат по земята
и толкоз силно страда моето сърце
моляте! отърви ме от самотата!

Но невярваш ти на мойте думи
и ме мислиш за лъжец,
защтото има хора други,
които съветват те и теб.

Ако искаш вярвай ти на тези думи,
защтото можеби не са лъжа
ала истината е напълно друга
и тя е,че обичам те сега!!!

Сега и ЗАВИНАГИ щте е така
макар и да не знаеш
ала дано сълзите в моята душа,
накарат те да го осъзнаеш.

© Ивайло Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??