Като в мъгла душата ми се лута.
Задушаваща мъгла,сърцето
с мъка е покрито ...тъга ,тъга.
На гърлото ми камък е застанал.
От малък съм самотен аз...
ще кажете ,Защо?Защо ли...
защото с ,Приятели се сбогувам
напускат тоз живот.
А те добри са,бяха...
Много имах,още имам
но се срахувам да го кажа
да не загубя и тях..
Моля се и питам ,защо
все тъй става ,защо ми ги отнемаш
Дали защото са добри и искаш да си
в обкръжение с добрите хора!
Пази ги Гоподи,Пази
макар неживи те мои са
Приятели добри.
Амин!
© Ангел Всички права запазени